Naj vas zapeljejo prvovrstni električni mopedi


Nobenega dvoma ni, da električna vozila vse bolj zasedajo naše ceste. Tako tudi električni mopedi postajajo nova realnost vseh ljubiteljev teh okretnih in priročnih dvokolesnih vozil. Na račun vse bolj vidnih podnebnih sprememb, je skrb za okolje postala vse bolj pomembna. Tako so tudi pri podjetju Tromox stopili v korak s časom in razvili električna vozila, ki svojim uporabnikom zagotavljajo neizmeren užitev v vožnji. Udobje, funkcionalnost in pametne rešitve so lastnosti, ki jih združujejo njihovi električni mopedi. Čas je, da tudi vi začnete uživati v vožnji, ki ima minimalni vpliv na okolje. Zato spoznajte vrhunske e motorje!

Kaj je dobro vedeti

Preden se odločite za nakup električnega motorja je dobro, da pridobite nekaj koristnih informacij. Te vam bodo olajšale samo izbiro tega priročnega prevoznega sredstva.

električni mopedi

  • Visok doseg: električni mopedi Tromox, ki so vam na voljo, so primerni za različne terene, različne stile vožnje in seveda tudi različne vozne navade. Med najzmogljivejše modele sodi Ukko, ki velja za pameten in izredno lahek motor nove generacije. Tiha voda bregove dere – opisali bi ga lahko namreč kot zelo tih motor, ki pa v sebi skriva veliko moči. Vgrajen ima namreč visoko zmogljiv motor, ki vam nudi dobre pospeške. Za piko na i pa pa poskrbita tudi dve kameri z zavidljivim spominom. Najvišja hitrost, ki jo ti električni mopedi dosežejo, je 93 km/h, kar je za električno vozilo naravnost vrhunski dosežek.
  • Vrhunska aplikacija Tromox: omogoča vam, da si natančne podatke o svojem električnem motorju ogledate, kadar to želite. Tako imate ves čas pod nadzorom tako stanje akumulatorja kot vozila na splošno. S pomočjo Tromoxove aplikacije se lastniki e mopedov kar najbolj povežete s svojim novim vozilom in ga začutite na prav poseben način. Natančno boste namreč vedeli, koliko dosega še ima, kako napolnjena je baterija in izvedeli še druge podobne priročne informacije.
  • Pridobite subvencijo za vaš novi e moped: e mopedi so okolju prijazna vozila, zato vam ob njihovem nakupu pripada tudi subvencija Eko sklada. Sam postopek je popolnoma enostaven in se začne z nakupom ter registracijo električnega vozila. Nato sledi oddaja vloge in po približno treh mesecih prejem odločbe o sofinanciranju. V roku dveh mesecev lahko pričakujete tudi nakazilo s strani Eko sklada. To pa je hkrati še dodatna lastnost, zaradi katere so električni motorji med ljudmi vse bolj priljubljeni. Če tudi vi razmišljate o nakupu e motorja, bo informacija o subvenciji zagotovo pripomogla k nekoliko lažji odločitvi. Vse dodatne informacije, ki vas zanimajo, lahko pridobite pri ekskluzivnem uvozniku e motorjev – Tromox Slovenija.
  • Odličen doseg: električni mopedi imajo različne dosege, ki so odvisni od več dejavnikov. Kaj sploh pomeni doseg vozila? V bistvu gre za to, koliko kilometrov lahko prevozite z enim polnjenjem baterije. Pri električnih motorjih Tromox v splošnem velja, da doseg niha od približno 74 pa nekje do 115 kilometrov. To pa je odvisno od samega modela motorja in seveda od stila oziroma načina vožnje, telesne teže voznika in nekaterih drugih pomembnih dejavnikov. Če želite, da ima vaš motor kar največji doseg vam svetujemo, da vozite čim bolj enakomerno in se izogibate nenadnim pospeševanjem in zaviranjem. K doseganju višje kilometrine pripomore tudi manj dodatnega tovora, saj dodatna teža motorju vožnjo otežuje. Doseg, ki ga imajo Tromox e skuterji, je odvisen tudi od obremenitve, temperatur in hitrosti vetra.
  • Pametna vozila: tehnologija se ves čas razvija in izpopolnjuje. Tudi svet motociklizma je vse bolj prežet z njenim vplivom, kar pa je izredno dobra novica za vse tiste, ki si želijo vožnjo še dodatno olajšati in popestriti. Najsodobnejši električni mopedi vam tako omogočajo, da jih zaženete zgolj s pritiskom na en gumb, lahko imajo celo daljinski upravljalnik za vklop in izklop alarma, imajo pa tudi inteligentni centralni kontrolni sistem, ki vsebuje različne senzorje ter dodatne možnosti, zaradi katerih lahko rečmo, da gre za zares inteligentna vozila. Dodatne funkcije, ki razveseljujejo uporabnike so tudi pametni zaslon, ki vam ves čas prikazuje vse, kar potrebujete za zares fantastično izkušnjo v vožnji.

elektricni-mopedi-1

Zapeljite se tudi vi

Sodobna e mobilnost uporabnikom omogoča številne prednosti, ki si jih pred leti nismo mogli niti predstavljati. Zato vam svetujemo, da nekaj novega preizkusite tudi vi in spoznate zares vrhunsko vožnjo, ki poleg tega minimalno vpliva na okolje. Vi boste uživali v odlični vožnji, naravi pa pri tem prihranili kar zajetno količino izpušnih plinov. Čas je, da prav vsi naredimo spremembo – takšno, ki je odlična tudi za nas.

Recent Posts