O nas

Smo manjša skupina mladih, ki nam ni vseeno za našo naravo. Ljudi želimo osveščati o tem, kako pomembno je dejansko poskrbeti za našo naravo, če želimo prihajajočim generacijam omogočiti lepo življenje, kot je na voljo nam. Pomembno je, da se ljudje začnemo zavedati, koliko škode smo naši naravi do danes že naredili in pomembno se je zavedati, da v kolikor bomo tako nadaljevali, bodo imele prihajajoče generacije resne okoljske probleme, s katerimi se bodo morali ukvarjati.

Ta portal je nastal z namenom, da vam podamo čim več uporabnih informacij, ki vam bodo prišle prav pri skrbi za naravo, prav tako pa redno objavljamo tudi različne vsebine, ki so povezane z zdravim življenjskim slogom. Pomembno je, da najprej počistimo pred svojim pragom, da dobro poskrbimo zase, kajti šele tako bomo lahko pomagali drugim in naravi kot taki.

V kolikor bi na naši strani radi objavili kakšen članek, se lahko obrnete na nas in bomo videli, ali se lahko dogovorimo za objavo. Pomembno je, da bo članek napisan na temo, ki se ujema z vsebino te spletne strani. V kolikor bi radi stopili v stik z nami, lahko to naredite s klikom TUKAJ.