Ali hipnoza lahko izboljša vaše življenje?


Se sprašujete, zakaj še kar ne dosegate rezultatov na osebnem ali poslovnem področju, kot si jih srčno želite in za katere delate že več let? Nikakor pa ne najdete “napake”, ki vam preprečuje rezultate? V tem primeru vam lahko na enostaven in zelo učinkovito pomaga hipnoza. Kaj je sploh to, kako vam lahko pomaga, na kakšen način vam lahko spremeniti življenje itd. Vse to in še več boste izvedeli ob branju.

hipnoza

Izraz hipnoza izvira iz grške besede hipnos, ki pomeni spanje in ta prevod se je zmotno zasidra v veliko večino ljudi, saj še kar mislijo, da med hipnozo človek spi. Poteka v budnem stanju, na neki način poteka tudi v tem trenutku. Poglejmo za začetek v zgodovino, kdaj so jo začeli uporabljati. Uporabljali so jo že v starem Egiptu pred 3000 leti, poznala pa so jo tudi grška preročišča, perzijski magiji, hindujski fakirji in tudi indijski jogiji. V srednjem veku je bila s strani Cerkve na stari celini na nek način “prepovedana”, uporabljali so jo le odrski hipnotizerji. V prejšnjem stoletju pa se je spet začela uporabljati v zdravstvene in tudi vse druge namene. In danes lahko njene blagodejne učinke uporabljamo vsi, ki si to želimo.

Kaj je pravzaprav ta beseda na H … ?

Rečemo lahko, da je hipnoza najmogočnejše orodje za programiranje uma z določenim namenom. Enostavneje povedano, to je pravzaprav način komunikacije, ki jo uporabljate vsak dan v vsakdanjem življenju. Potrdimo lahko, da je vsak slišan, prebran in izrečen stavek hipnoza. Vsak stavek, ki ste ga imeli, ga imate v tem trenutku oz. ga boste imeli v mislih mogoče jutri, je prav tako samohipnoza. Jasno moramo poudariti, da če so vaše misli čez dan negativne, poleg tega pa poslušate še negativne novice, ste zaskrbljeni za vsako malenkost, ste se z njimi samohipnotizirali za slabe rezultate na vseh področjih vašega življenja in enako velja v nasprotni smeri. Če imate čez dan pozitivne misli, se družite s pozitivnimi ljudmi, poslušate vesele novice, potem bodo vaši rezultati dobri. Sliši se preprosto, kajne? Zavedati se morate, da ste z vseh strani deležni takšnih in drugačnih sugestij, ki dobesedno programirajo vaš um. Morda se sploh ne zavedate, kako vse sugestije z okolja vplivajo na vas in posledično tudi na vaše misli in na vaše življenje.

Spoznajte pobližje hipnozo

Zdaj, ko veste, da vse sugestije iz okolja vplivajo na vaše misli in posledično na vaše življenje, se verjetno že sprašujete, kaj lahko naredim, da se rešim vseh napak in težav, ki mi onemogočajo do želenih rezultatov? Na voljo imate dve možnosti, in sicer lahko obiščete izkušenega mojstra hipnoze, ki vam bo na začetku preko pogovora in kasneje tudi s hipnoterapijo do želenih rezultatov v vašem življenju. Izberete pa lahko tudi drugo možnost, da sami spoznate hipnozo in si pomagate sami. V tem primeru boste potrebovali malce več časa, a je sama pot do rezultatov lahko zelo zanimiva in vas bo še dodatno motivirala, da vztrajate do želenih rezultatov. Zelo dobra novica je, da ko pobližje spoznate in se poglobite v hipnozo, zelo hitro postanete bolj pozorni na to, kaj poslušate in berete, tudi, ko boste mislili, da na to sploh niste pozorni. Zavedajte se, da je programiranje uma z namenom, preprosta osnova za uspeh na vašem poslovnem in/ali v zasebnem življenju. Zato kar pogumno stopite na pot odkrivanja in življenja s hipnozo in samohipnozo.

Ali hipnoza lahko izboljša vaše življenje?

Zdaj že verjetno poznate odgovor, a vseeno napišimo, da, zagotovo, ne glede na to, na kateri točki ste v življenju. Hipnoza in na drugi strani tudi samohipnoza sta praktični orodji, ki pomagata doseči zastavljene cilje in hkrati pomagata tudi spreminjati neželenih navad. V splošnem lahko rečemo, da hipnoza lahko pomaga na vseh področjih vašega življenja, tudi na tistih področjih, kjer v tem trenutku mislite, da ste na višku. Pomagala bo sestavljati “kocke” do želenega uspeha in rezultata.

Kako vam lahko pomaga na različnih področjih življenja?

Tisti, ki so se udeležili hipnoterapije ali so prakticirali samohipnozo, poročajo o zares lepih rezultatih na različnih področjih. Zaznali so pozitivne spremembe na osebni kot tudi poslovni ravni svojega življenja. Poglejmo, kje vse je učinkovita tako imenovana samohipnoza?

Hipnoza je dokazano učinkovito orodje pri:

 • premagovanju in odpravljanju treme,
 • zmanjševanju stresa in stresnih situacijah v vsakdanjem življenju,
 • izboljševanju samozavesti,
 • izboljševanju spomina in možnosti pomnjenja,
 • hujšanju in preoblikovanju prehranjevalnih navad,
 • premagovanju najrazličnejših strahov in tudi fobij,
 • izboljševanju koncentracije in fokusa,
 • nespečnosti,
 • odvajanju od kajenja,
 • izboljšanju spolnega sla,
 • škrtanju z zobmi – bruksizem,
 • grizenju nohtov,
 • jecljanju,
 • izboljšanju športnih rezultatov tako pri rekreativnih in profesionalnih športnikih,
 • izboljšanju prodajnega uspeha in
 • še na mnogo drugih področjih življenja.

Takšne rezultate lahko doseže vsak, ki se udeleži tečaja hipnoze in potem samohipnozo uporablja pravilno, dosledno in redno, kot ga naučijo na tečaju. Ali se na drugi strani udeleži hipnoterapije.

Recent Posts