Najem avtodoma omogoča svobodo, ta pa prinaša popolne počitnice


Bi radi opravili najem avtodoma, pa ne veste, kje začeti? Ste se izgubili med množico nenatančnih spletnih strani, ki skrivajo drobni tisk? Bi se radi podali na počitnice brez skritih stroškov? Ali pa ste strasten ljubitelj cestnega kolesarstva in bi radi uživali v udobju, kot ga je deležen sam Tadej Pogačar? Vse to je sedaj možno na enem mestu. Kako poteka najem avtodoma, ki vam bo med počitnicami omogočal popolno svobodo, si preberite v nadaljevanju članka.

Najem avtodoma

Kako opraviti najem avtodoma?

Ko se v najem avtodoma podajate prvič, vam je lahko celoten proces odločanja in najema nekoliko tuj. Prav zato vam v nadaljevanju predstavljamo tiste najbolj ključne komponente najema avtodoma pri Carthago Slovenija.

  1. Dobro preglejte ponudnikovo spletno stran

Mogoče se vam bo zdel ta nasvet nekoliko nenavaden, vseeno pa vam ga toplo »polagamo na srce«. Največji problem strank, ki prvič najemajo avtodom je prav v tem, da se o ponudniku za najem avtodoma sploh ne pozanimajo. Na ta način je pri obisku salona veliko več časa namenjenemu samemu podajanju osnovnih informacij, ki so dostopne na internetu. Velikokrat se v salonu oglasijo stranke, ki ne vedo, kaj želijo oz. kaj potrebujejo. In prav zato je pregled spletne strani in ponudbe še tako pomemben, saj boste iz le-tega lahko pridobili realno cenovno in splošno sliko najema. Pozitivna stran ponudnika Carthago Slovenija je predvsem v njihovi izjemno transparenti spletni strani. Na njej boste že v nekaj klikih lahko pregledali vse osnovne značilnosti, ki jih je dobro preveriti, ko opravljate najem avtodoma. Že pred obiskom salona si boste tako lahko prebrali o kapacitetah, opremljenosti in cenovnem razponu avtodomov. Tovrstna predpriprava vam bo pomagala,  da bo najem avtodoma veliko bolj racionalen kot bi bil sicer. Na spletni strani boste lahko predhodno že pregledali podatke kot so: dolžina in višina vozila, vrsta prestavljanja (ročno/avtomatično), zelo pomemben podatek o številu ležišč, vrsti goriva, ipd. Vsekakor obisk njihove spletne strani zelo priporočamo, če se zares želite prepustiti brezskrbnim počitnicam.

  1. Dogovorite se za obisk v salonu

Z obiskom ponudnika boste tako še en korak bližje vašim brezskrbnim počitnicam. Svetujemo vam, da se pri obisku posvetujete tako o uporabni, kot tudi finančni plati najema avtodoma. Velikokrat se najem avtodoma sliši nekoliko romantično, pa se v resnici ne izkaže tako. Počitnice bodo brezskrbne šele takrat, ko boste izbrali zanesljiv avtodom. Na tem mestu vam bodo še kako prav prišli izkušeni prodajalci Carthago Slovenija. Med obiskom salona boste z njimi pregledali vse avtodoma, ki ustrezajo vašim željam. Sledila pa bodo tudi finančna svetovanja glede najema. Pri Carthago Slovenija se lahko odločate med dvema tipoma počitniških vozil, in sicer Carthago in Roberrta mobil.

  1. Dobro premislite o svojem najemu

Prepričani smo, da si boste po obisku salona in dobrem pregledu spletne strani že lažje ustvarili sliko o tem kakšno vozilo si boste izposodili za udobne počitnice. Predlagamo vam, da o najemu avtodoma seveda trdno premislite, a s tem vsekakor ne zavlačujete v nedogled. Dobre ponudbe še posebej pri Carthago Slovenija za najem avtodoma se lahko kar hitro izmuznejo, zato le ne odlašajte.

Kako se najem avtodoma izplača iz finančnega vidika?

Vsekakor bo pri najemu avtodoma pomembno vlogo igrala tudi cena najema. Ta se seveda giba glede na to kateri model izberete in predvsem v katerem terminu si ga boste izposodili. Poleg tega pa je cena najema odvisna tudi od števila nočitev. Najem avtodoma modelov kot sta C-Compactline in C-Tourer vas lahko v okvirnih številkah pride od 125 eur/nočitev v nizki sezoni, pa tam do 199eur/ nočitev v visoki sezoni. Za manjše Robeta mobil avtodome pa boste pri rezervaciji 6 nočitev na eno noč plačali od 90 eur v nizki in do 120 eur v visoki sezoni. Omenjeni ponudnik pa vam bo za to ceno vključil že DDV, pripravo in čiščenje avtodoma, svetovanje in prilagodljiv prevzem vozila.

Zakaj za brezskrbne počitnice najeti prav Carthago avtodom?

Poleg že omenjene izjemne transparentnosti podjetja, skrbnega svetovanja in lahke dostopnosti za bodoče stranke, se je zanje dobro odločiti tudi zaradi številnih drugih razlogov. Svoboda, ki jo vam bodo na počitnicah nudili njihovi avtodomi je mogoča le, če ste popolnoma prepričani v svoje vozilo. Redno tehnično pregledani in odlično ohranjeni avtodomi so pri Carthago Slovenija stalnica, kar potrjujejo tudi mnenja zadovoljnih uporabnikov. Omenjeni ponudnik avtodomov posluje brez skritih stroškov in omogoča tudi izdajo predračuna. S tem vaš nakup ne bo nepremišljen, ampak racionalno podkrepljen. Poleg tega vam Carthago Slovenija omogoča, da ne razveseljujete le sebe, ampak tudi svoje najbližje. So eni od redkih podjetij, ki omogočajo nakup darilnega bona. Verjamemo, da takšno darilo presenečenja zagotovo ne bo pustilo ravnodušnega še tako zahtevnega slavljenca.

Svoboda, ki jo prinaša najem avtodoma se težko kosa s katerim koli drugim načinom preživljanja počitnic. Ne le to, da vam skozi leto ni potrebno skrbeti za njegovo amortizacijo, ampak tudi omogoča, da se z njim varno odpravite tudi na konec sveta, če si to želite. Naj bo vaš dopust fleksibilen in brez nepotrebnega iskanja prenočišč. Zaupajte ponudniku avtodomov, ki jih na svojih tekmovanjih uporablja Tadej Pogačar.

Recent Posts