Dobro izbrane predsobe omogočijo še prijetnejše bivanje


Ob vstopu v vsako stanovanje je prav predsoba prostor, ki naredi prvi vtis o celotnem stanovanju in hkrati zadnjega, ko stanovanje zapuščamo. Če si želite stilsko urejeno, enotno, moderno in predvsem uporabno predsobo, potem mora biti oprema za predsobe skrbno izbrana. Kje najdete vse potrebno za ta prostor, kako izbrati najprimernejše pohištvo in še mnogo več pa izveste v nadaljevanju.

predsobe

Predsobo običajno uporabljamo za shranjevanje plaščev in jaken, čevljev, dežnikov, torbic in za odlaganje ključev, denarnic ter telefona. Pomembno je, da je predsoba funkcionalna in hkrati lepa, da navduši vsakega obiskovalca in kar je najpomembnejše, da je všeč vam, saj jo boste gledali več let vsakič, ko boste prišli domov in odšli od doma. Opremljanja vaše predsobe se zato lotite resno. Najprej se vprašajte, kakšen stil pohištva vam je všeč, kakšne barve so vam všeč in pridejo v poštev v vašem stanovanju in katero pohištvo sploh potrebujete. Ko enkrat poznate odgovore na ta vprašanja, se lotite raziskovanja, kje boste našli vse potrebno za opremljanje. Na tem mestu vam lahko povemo, da vse za predsobe po garantirano ugodni ceni najdete v spletni trgovini salona pohištva Furnitura.

V tej spletni trgovini so vam na voljo predsobe, ki so sestavljene na primer iz visoke vitrine, komode, stenskih obešalnikov, ogledala in omare za čevlje. Seveda so izdelane v različnih stilih in barvnih odtenkih, tako da boste zagotovo našli primerno tudi za vaš dom. V primeru, da bi predsobo radi sestavili sami s pomočjo različnih kosov pohištva, pa v spletni trgovini pobrskajte med različnimi modeli, stili in barvnimi odtenki omar za čevlje, komod, ogledal za predsobo, stenskih obešalnikov in drugih sestavnih delov.

Izbira primerne barve igra pomembno vlogo

Zelo pomembno je, da pri izbiri predsobe izberete primerne barve oziroma odtenka, ki se jih s časom ne boste naveličali. Najboljša izbira so nevtralne barve, kot so bela, bež ali rjava. Omenjene barve se zelo dobro ujemajo tudi z ostalim pohištvom in različnimi barvami sten v stanovanju. Naj ob tem še poudarimo, da svetli toni pohištva prostor optično nekoliko povečajo, kar vedno pride prav, saj naše predsobe običajno niso pretirano velike in prostorne, zato pa lahko vsaj na videz povečamo prostor z izbiro svetlejših barv pohištva.

S katerim pohištvom opremiti predsobo?

Predsoba je običajno manjši prostor, ki ga je priporočljivo treba dobro izkoristiti. To lahko storite s funkcionalnim in modernim pohištvom, ki odraža vaš stil in način življenja. Predsobe se običajno opremljajo z različnimi policami, obešalniki, omaro ali organizatorjem za čevlje, komodo, garderobno omaro, ogledalom za predsobo, sediščem, držali za dežnike, stenskimi obešalniki za oblačila itd. Izbrano pohištvo kombinirajte tako, da boste imeli prostor tako za shranjevanje čevljev, odlaganje jaken in plaščev, kot za odlaganje ključev in ženske torbice. Kljub temu da si želite izkoristiti vsak delček prostora, ne pretiravajte s količino pohištva, da ne bo na koncu prostor izpadel preveč natrpan in utesnjen.

predsobe

Naj bo glavna funkcija predsobe njena uporabnost

Predsobe v naših domovih so v uporabi vsak dan tudi večkrat, zato je pomembno, da ta prostor ni le lep in opremljen po zadnjih trendih, ampak predvsem, da je uporaben. Pomembno je, da ima glede na število članov družine zadostno število obešalnikov in polic za shranjevanje plaščev, jaken, kap, rokavic, torbic, dežnikov in ostalih dodatkov. Vsaka predsoba naj ima tudi odlagalno površino, kamor boste odložili vso drobnarijo, ki jo običajno nosite po žepih, kot so ključi, denarnica in telefon. Na koncu naj opremljena predsoba deluje čim bolj enotno, urejeno, uporabno in lepo na pogled, saj bo le na ta način služila svojemu namenu.

Natančne meritve prostora pred nakupom

Nikar ne naredite zelo pogoste napake, da kupljeno pohištvo za predsobo ni pravih dimenzij, ali da ste pred nakupom pozabili na morebitne moteče dejavnike, kot je na primer radiator. Zato pred nakupom celotne predsobe ali posameznega pohištva opravite natančne meritve, da ne boste potem imeli težav z odpiranjem vrat pri omari ali pa da bi bila omara za centimeter preširoka, ker imate v predsobi že radiator ali napeljane cevi.

Ne glede na to, ali boste izbrali predsobo, ki že ima izbrano barvo in vrsto pohištva, ali boste sami kombinirali različne omare, obešalnike, ogledalo in komode, v obeh primerih vse potrebno najdete v spletni trgovini Salonpohistva.si ali v razstavnem salonu v Ljubljani, kjer vam nudijo brezplačno svetovanje ter tudi izris prostorov.

Recent Posts