Žaluzije za okna za ohranjanje zasebnosti


Odprt in jasen pogled navzven pri ureditvi hiš je trendovski, a zunanje žaluzije za okna TOP kvalitete vam omogočajo ohranjanje zasebnosti. Sodobno senčilo, primerno za novogradnje in obstoječe objekte, ponuja učinkovito senčenje, preprečuje segrevanje steklenih površin ter ustvarja celovit videz vašega doma ali objekta. Zunanje žaluzije za okna niso le učinkovito senčilo, temveč tudi varujejo zasebnost in preprečujejo prekomerno segrevanje steklenih površin. Poleg tega zagotavljajo celovit videz doma ali objekta. Raznolike različice kot so predokenske, nadokenske ali poševne žaluzije nudijo različne rešitve in estetske možnosti. Vsaka različica izstopa po svoje, zato lahko izberete tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Žaluzije za okna

Individualna izbira in prilagajanje

Cena žaluzij je odvisna od več dejavnikov, vključno z vrsto žaluzije za okna, velikostjo, obliko in sistemom upravljanja, o katerih se lahko dogovorite individualno glede na vaše potrebe. Predokenske zunanje žaluzije za okna predstavljajo odlično zaščito pred vročino ter obenem doprinesejo k modernemu izgledu objekta. Njihova vgradnja je mogoča tudi naknadno na že dokončane objekte, kar omogoča prilagodljivost in estetsko posodobitev. Zunanje žaluzije za okna HERO nudijo odlično zaščito pred vročino in hkrati ohranjajo elegantno obliko objekta. Zmožne so zaustaviti do 80% vročine, ki bi sicer segrevala prostore. Različne oblike lamel in vodil zagotavljajo individualne rešitve, prilagojene potrebam vsakega objekta.

Popolna zaščita pred mrčesom

Integrirani komarniki ROLTEK predstavljajo optimalno rešitev za tiste, ki želijo uživati v optimalnem senčenju in popolni zaščiti pred mrčesom. Z enim gibom preprečijo vstop nadležnega mrčesa v prostor. V hladnejših mesecih se komarnik enostavno navije v omarico, kjer ostane popolnoma skrit. Vgradnja je možna takoj ali naknadno v že pripravljeno omarico, na voljo pa so tudi različni tipi mrežic glede na potrebe.

Maksimalno temnenje

Zunanje žaluzije za okna HERO so oblikovane s ciljem zagotavljanja maksimalne zatemnitve prostora. Njihova sposobnost temnenja je primerljiva z roletami, kar omogoča miren spanec, še posebej, če se odločite za njihovo namestitev v spalne prostore. HERO lamele so zasnovane tako, da v zaprtem stanju ustvarjajo videz rolet. Kombiniranje obeh tipov senčil na istem objektu še nikoli ni bilo tako elegantno. Z izbiro teh žaluzij lahko zasenčite vsak prostor in zadovoljite bivalne potrebe s senčilom, ki združuje učinkovitost in estetiko.

Žaluzije za okna

Dizajn lamel

Lamele zunanjih žaluzij HERO so na voljo v oblikah P in S. Njihov edinstven dizajn je namenjen doseganju maksimalnega temnenja in usklajenega izgleda objekta, še posebej ob kombinaciji žaluzij in rolet. Patentirana oblika lamel P dodaja dodatno zaščito in edinstvenost dizajnu. Maske sistemov HERO.1 in HERO.1X ponujajo pestro izbiro tipov, ki so lahko vidne ali popolnoma skrite pod ometom. Sistem HERO.2 pa izstopa s še večjo prilagodljivostjo, saj omogoča izbiro med različnimi tipi vidnih in podometnih mask. Globina in višina mask se prilagajata glede na specifično vgradno situacijo, pri čemer vam pri Rolteku nudijo strokovno svetovanje.

Estetika in varnost brez vidnih vijakov

Dodelana oblika vodil HERO.1X ne zagotavlja le večje varnosti, temveč tudi estetski izgled. Po končani montaži ni vidnih vijakov, kar preprečuje morebitno manipulacijo s strani vlomilcev. Ohranite varnost sebe, svojih bližnjih ter svojega doma s tem izjemnim sistemom vodil HERO.1X. Zunanje žaluzije HERO.2 so na voljo tudi z žičnimi vodili, ki ponujajo dodatno prilagodljivost. Za posebne vgradne situacije je možna celo kombinacija aluminijastih in žičnih vodil, kar omogoča optimalno prilagajanje senčil glede na specifične zahteve in estetske preference. Včasih montaža zunanjih žaluzij na okno ni izvedljiva, vendar ima Roltek rešitev za vsak objekt. Sistem HERO.1 omogoča vgradnjo tudi na fasado, kar predstavlja optimalno rešitev za naknadno montažo zunanjih žaluzij na različne objekte.

Zagotovilo za nemoteno in tiho uporabo

Vsa vodila za zunanje žaluzije HERO so opremljena s plastičnim vložkom, ki zagotavlja tiho delovanje med premikanjem lamel po vodilih. Tudi v primeru vetra kovinski zatiči lamel v vodilih ostajajo stabilni, brez neprijetnega ropotanja. Sredica vrvic pri sistemu HERO je izdelana iz kevlarja, materiala s 5-krat večjo natezno trdnostjo kot železo. To zagotavlja, da se vrvica ne raztegne, kar omogoča popolno poravnavo žaluzij tudi po dolgih letih uporabe. Zagotovljena je dolga življenjska doba in trajna funkcionalnost sistema HERO.

 

 

 

Recent Posts