Apartmaji v Bohinju nudijo odlično izhodiščno točko za raziskovanje tamkajšnjih naravnih lepot


Oddih v objemu neokrnjene narave je odličen način, da sprostite telo in duha ter vaše misli ponovno vrnete v harmonično ravnovesje. Naj vam povemo, da se tak raj na Zemlji, sploh ne nahaja tako daleč – to je Bohinj. Apartma, ki ga najamete na tej idlični lokaciji pa vam omogoča odlično izhodišče za raziskovanje vseh tamkajšnjih naravnih lepot. ALPIK – Bohinj apartma se namreč nahaja tik ob vodnem ponosu Dežele zlatoroga, Bohinjskem jezeru. Od tu pa se lahko prav vsak obiskovalec te dežele odpravi po poti odkrivanja vseh naravnih znamenitosti in čudes. Po napornih aktivnostih, ki se jih boste udeleževali tekom dneva, pa vam bo zvečer ALPIK – Bohinj apartma nudil vrhunsko udobje.

bohinj apartma

Gorska pravljica za vsakogar

Apartmaji ALPIK Bohinj so med obiskovalci še posebej priljubljeni ravno zaradi odlične lokacije in številnih izletniških možnosti. Bohinj apartma vam namreč že na vse zgodaj omogoča pogled na sončni vzhod, ki se kot feniks dviga iznad mogočnih julijcev. Stopite na prostorno teraso ali balkon, zadihajte in dan začnite z napolnjenimi baterijami.

Bohinj izletnikom in dopustnikom nudi obilico naravnih lepot, odlično lokalno hrano in številne sproščujoče dejavnosti. A prav ALPIK – Bohinj apartma je tisti, ki vam bo pričaral pravo gorsko pravljico v objemu mogočnih gora, svežega zraka in nežnega vetriča. Prepričani smo, da bo tudi vas prevzela prav lokacija njihovih zares vrhunskih apartmajev. Daleč stran od mestnega vrveža in neprijetnega hrupa boste lahko zopet poiskali svoj notranji mir in srečo. To pa je vse, po čemer vaše srce hrepeni.

Vse, kar potrebujete za udobno bivanje

Ob prihodu v obljudeno vasico Ukanc, boste ob vznožju veličastnih Julijskih Alp zagledali naselje tradicionalnih alpskih hišk. Trden kamen in les sta ključna materiala, ki gradita te lično urejene počitniške apartmaje. Pri podjetju ALPIK – Bohinj namreč delujejo v skladu z naravo in njenimi zakonitostmi. Zato so tudi pri gradnji upoštevali načela ekologije in lokalnosti. Njihovi apartmaji so zato narejeni iz pretežno naravnih materialov, energetsko varčni in v skladu s tradicionalno alpskim okoljem.

Ob vstopu v ALPIK – Bohinj apartma se tradicionalna zgodba nadaljuje. Kvalitetno in masivno pohištvo iz lesa v obiskovalcu vzbudi prijetne občutke domačnosti in topline. Ta pa se ob pogledu na kamin le še poveča. Ker pa se pri ALPIK -Bohinj trudijo tradicionalno usklajevati s sodobnim, vam njihov Bohinj apartma nudi vse, kar današnji način življenja zahteva. Hitra internetna povezava, vsi nujno potrebni gospodinjski aparati, moderno zasnovan televizor, žar in ostala oprema bo udobje vašega bivanja zagotovo dvignila na najvišjo raven.

Odpravite se na izlet

Vaš ALPIK – Bohinj apartma ima še eno veliko prednost – strateško lokacijo. Kar peš se namreč lahko podate na čudovite večurne ali enodnevne izlete po bližnji okolici. Brez, da bi se sploh rabili vsesti v avtomobil in se kamorkoli odpeljati. Če ste zagret hribolazec, lahko kot svojo ciljno točko izberete enega od bolj zahtevnih vrhov. Romantične duše lahko najamete čolniček in se s svojo boljšo polovico zapeljete po prečudovitem gorskem Bohinjskem jezeru. Tisti najbolj pogumni pa lahko v njem tudi zaplavate. Sproščanje pa si lahko privoščite tudi v nekaj slabih kilometrih oddaljenem Wellness centru Bohinj

Lahko pa preprosto le uživate ob dihanju svežega gorskega zraka, zaprete oči in z mislimi odplavate v svoj rajski svet. Če se odločite za Bohinj, apartma, ki je premišljeno izbran, zagotovo lahko ponudi veliko več kot zgolj prenočišče. Ne glede na to, kam se boste želeli odpraviti, so apartmaji ALPIK zagotovo najboljša izhodiščna točka.

bohinj apartma 1

Za staro in mlado, pare, družine in družbe prijateljev – Dežela zlatoroga vam zares nudi vse, kar potrebujete za prijetno in sproščujoče preživljanje zasluženih počitnic. Pohodništvo, kolesarjenje, čolnarjenje, kopanje, smučanje in wellness je le nekaj idej za preživljanje vašega prostega časa. Ob večeru pa ne boste mogli zgrešiti s peko na žaru in posedanjem na terasi vaše najete apartmajske hišice ALPIK.

Po poteh zlatoroga

Čisto vseeno je, kako aktivna duša ste – v Deželi zlatoroga se namreč najde prostor za vsakogar. Odkrivanje neznanih kotičkov v naravi, kakovostno preživljanje časa z otroki ali veselo druženje s prijatelji lahko počnete kjerkoli – v in pred apartmajem, na izletu ali ob posedanju na okusnem kosilu. V vsakem primeru pa je namen dopustovanja v Bohinju tudi v pristnem stiku z naravo. Domačini zato vsakemu, ki se odloči obiskati ta mali gorski raj pod Soncem svetujejo, da se odpravijo po poteh zlatoroga.

Čar te deželice je predvsem to, da v njej uživajo tako najmlajši, kot tudi tisti pravi adrenalinski odvisniki. Otroci bodo svojo raziskovalno žilico zagotovo lahko izkoristili na Zlatorogovi pravljični poti. Medtem lahko na drugi strani, z Zmajeve gores padalom skače vsak, željan prave avanture še nekoliko bližje nebesom. Ob vročih poletnih dneh se lahko ohladite ob legendarnem Bohinjskem jezeru ali se odpravite do slapa Govič. Če vas privlači lokalno, potem zagotovo ne morete spregledati bohinjske sirarne, kjer sir še danes pripravljajo po tradicionalnem receptu.

Lahko bi rekli, da Bohinj ponuja vse na enem mestu. Je prava zakladnica naravnih lepot, tradicije in lokalnih znamenitosti. Zato lahko prav tu vsak odkrije svoj skrivni kotiček, zaradi katerega se bo v to čudovito deželo na sončni strani Alp vračal znova in znova. Naj vam zlatorog pokaže pravljico v naravi u konc’ sveta.

Recent Posts