Na potovanje z avtodomom v letu 2021


Predstavljajte si, da se zjutraj zbudite in ob pitju jutranje kave opazujete sončni vzhod. Ni se vam potrebno niti preobleči, samo uživate v zvokih narave. Tak občutek lahko podoživite vsako jutro, ko ste na potovanju, če se odločite za nakup avtodoma. Zaspati z zvoki čričkov je super, ampak nekaterim ljudem je spanje v šotoru malo preblizu naravi. Avtodomi v tem primeru služijo kot most med naravo in civilizacijo in medtem, ko udobno spite, ste v resnici še vedno v naravi.

Nakup avtodoma

Po lanskem letu, ki je onemogočilo veliko možnosti za počitnice, je marsikdo mnenja, da je treba v letu 2021 nadoknaditi zamujeno. Nekateri so zato že globoko v brskanju poplave ponudb za letošnjo sezono, tistim, ki pa se želijo izogniti stresnemu iskanju primerne nastavitve, je na voljo tudi malo drugačna oblika počitnic, in sicer najem ali pa nakup avtodoma, saj lahko tako brez velikih omejitev potujete naokoli in si privoščite močno zasluženo svobodo.

Kako nakup avtodoma ponuja drugačen pogled na potovanje?

Pri načrtovanju potovanja je potem, ko se odločite, kam želite iti, potrebna rezervacija nastanitve, načrtovanje, kaj tam delati in kako vse to časovno umestiti. Pri iskanju nastanitve na destinaciji, ki ste si jo zamislili, zmeraj obstaja bojazen, da v terminu, ko želite potovati, ne bo več prostih mest, da vam prostori ne bodo všeč, da izbrana nastanitev ne bo dosegla vaših pričakovanj ali pa bo prišlo kakšnega drugega problema. Ko pa se odločite za nakup avtodoma, boste točno vedeli, kakšni bodo vaši bivalni prostori za čas potovanja. Nič več ne bo dvomov, ali so v nastavitvi čiste brisače in posteljnina, ali bo hrana dobra in ali bo v sobi dovolj hladno ali pa toplo. Kar koli želite imeti pri sebi na potovanju, to lahko spravite v avtodom – skoraj brez omejitev.

Ne le, da boste že vnaprej vedeli, s kakšnim prostorom boste imeli opravka med potovanjem, nakup avtodoma je priložnost, da se vam končno ne mudi, ko greste na pot. Avtodom je odgovor na hiter in naporen življenjski stil. Z minimalnim planiranjem potovanja lahko prevozite celotno Slovenijo ali pa celo Evropo. Pri avtodomu se počitnice začnejo že med vožnjo, ne pa šele, ko pridete na cilj. Kjer koli se lahko ustavite in tam ostanete, kolikor časa želite, ker niste omejeni na datum in uro.

Ravno ta mobilnost je največji razlog, zakaj se ljudje odločajo za nakup avtodoma. Tudi če se pripeljete v nek kamp za avtodome, ampak kmalu ugotovite, da vam to okolje ne ustreza, vam ni treba ostati tam, ampak se s svojim domom na kolesih odpeljete tja, kjer vam bo bolj ustrezalo.

Avtodom je primeren za vsakogar

Naj bo to posameznik, upokojen par, družina ali pa prijatelji – avtodomi Carthago so primerni za vse. Nakup avtodoma je lahko odlična priložnost, da se še bolj zbližate. Skupaj odločate, kdaj in kje se ustavite, raziskujete okolico in se posvetujete, koliko časa želite ostati na določenem kraju. Nobenega hitenja in obremenjevanja z ostalimi dejavniki potovanja, ker svojo prenočitev peljete s seboj in zato vi odločate, kje in kdaj boste prenočevali (vseeno se je treba pozanimati, kje so območja, kjer je dovoljeno prenočevanje z avtodomom).

Nakup avtodoma ni odlična investicija samo za vas in vaše bližnje, pač pa tudi za vaše hišne ljubljenčke. Kolikokrat se zgodi, da najdete primerno nastavite, kjer pa hišni ljubljenčki niso dovoljeni? Avtodom vse te skrbi odstrani, saj hišni ljubljenčki ne le brez problema potujejo z vami, ampak je tudi za njih potovanje lažje.

Nakup avtodoma, kjer je v ospredju skrb za udobje

Čeprav izkusite vse prednosti kampiranja s šotorom, avtodomi Carthago ponujajo stopnjo udobja, ki se lahko brez problema primerja z boljšimi hotelskimi sobami. Poleg kuhinjskega prostora različni modeli avtodomov nudijo različne kopalniške rešitve (nekateri so opremljeni tudi s tušem). Ko greste na potovanje z avtom ali pa z letalom, imate pogosto omejen prostor in ne morete vzeti s seboj vsega, kar želite, zato tu ne gre zanemariti največjega plusa, ki ga imajo ljudje, ki se odločijo za nakup avtodoma Carthago pred ostalimi avtodomi, in sicer ogromno prostora za shranjevanje. Ne le prostor za shranjevanje osebnih stvari in živil, nekateri avtodomi so opremljeni tudi s prostorom za shranjevanje koles in skuterjev. To pomeni tudi, da ni treba vsakič pakirati in razpakirati, ob tem pa se še obremenjevati s tem, ali ste kaj pozabili, ampak imate vse stvari skrbno shranjene v avtodomu. Da je nakup avtodoma Carthago odlična investicija, pa govori tudi dejstvo, da je avtodome možno tako ohladiti kot ogreti, kar pomeni, da je potovanje z avtodomom mogoče tako v vročih kot tudi v hladnih mesecih.

Avtodomi Carthago so pripravljeni na izzive

Morda se komu zdi, da je nakup avtodoma primeren samo za že bolj izkušene uporabnike avtodomov, kar pa za avtodome Carthago ne velja. Pohvalijo se lahko z velikimi in preglednimi stekli, ki omogočajo dobro vidljivost na cesti. Dodatni sistemi za stabilizacijo poskrbijo za udobno in brezskrbno vožnjo, poleg tega pa senzorji in stranska zrcala pomagajo pri parkiranju. Prav tako so avtodomi opremljeni s sistemom za preprečevanje zdrsa, kar pride v poštev pri speljevanju in zaščiti vozilo pred nenadzorovanim drsenjem po klancu.

Recent Posts